ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική, δημιουργική νέα χρονιά, σε μια ωραία και «ζεστή» τελετή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Επαρχείο Λήμνου.

Ο οικοδεσπότης, Βαγγέλης Γιαρμαδούρος είχε φροντίσει ώστε οι προσκεκλημένοι του να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι .

Επίσημη προσκεκλημένη η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου η οποία δήλωσε χαρούμενη για την παρουσία της στον τόπο καταγωγής, κάνοντας μάλιστα ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς που έφυγε.

Ευχαρίστησε θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες της, Επάρχο Βαγγέλη Γιαρμαδούρο και Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αδαμίδη, για το πολύ σημαντικό και επιτυχές έργο που επιτελούν για την Λήμνο.

Παρόντες ο Σεβασμιότατος κ. Ιερόθεος, ο Ταξίαρχος Λήμνου Γρηγόριο Ρουμάνη, o Αντιδήμαρχος ,Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι  και Μελή συλλόγων όπως και το προσωπικό της  Περιφερείας αλλά και απλοί πολίτες.

Τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λήμνου κ.Μαρινάκης ο οποίος ασθενεί. Μάλιστα στα «πηγαδάκια» συζητήθηκε ότι και πέρυσι  δεν είχε παρευρεθεί….

Την πίτα αρχικά έκοψε ο Σεβασμιότατός ο οποίος αφού πρώτα εξήρε το έργο της κ. Καλογήρου στην συνέχεια της τα «έψαλε» γιατί δεν χρηματοδοτεί ένα Μουσείο Εκκλησιαστικής Ιστορίας…

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο γιος του Δημήτρη Μπουλώτη  για την εισαγωγή του στα ΑΕΙ. Συγχαρητήρια!

Το φλουρί κέρδισε ο πρόεδρος της κοινότητας του Πορτιανού, Σπύρος Μανιάτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε πλούσιος μπουφές που τιμήθηκε δέοντος από τους παρευρισκόμενους.

Σύνταξη Βασίλης Κρέτσης

Βίντεο-φωτο: Νατάσα Ταραράκη

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σιγά μη πήγαινε ο Μαρινάκης. Πάντως αν συγκρίνουμε τις φωτο απο τις δυο κοπές πίτας(Δημου και Επαρχείου) μπορούμε πολύ εύκολα να διαπιστώσουμε ποιος πραγματικά έχει κερδίσει το φλουρί και τι μέλει γενέσθαι στο επόμενο προεκλογικό διάστημα. Και του χρόνου με υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here