ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έτοιμο να λειτουργήσει είναι το ΑΤΜ στο Κοντοπούλι που τοποθετήθηκε τις τελευταίες μέρες από την τράπεζα  ΕUROBANG .

Το μηχάνημα τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του χωρίου δίπλα στην στάση των ΚΤΕΛ … και φαίνεται ότι θα εξυπηρετήσει και την γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή  του καταστήματος που διατηρεί η τράπεζα στην Λήμνο  κ. Κουκουλόπουλο,  αύριο  αναμένεται ο εφοδιασμός του μηχανήματος και μέχρι την Παρασκευή το ΑΤΜ θα τεθεί σε λειτουργία.

Να σημειώσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί  και στον Άγιο Ευστράτιο που και εκεί η τράπεζα έχει τοποθετήσει πρόσφατα ΑΤΜ.

κειμενο  Κρέτσης Βασίλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκ μέρους και των συγχωριανών μου να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ομώνυμου ιδρύματος κοινής ωφέλειας για την τοποθέτηση του ΑΤΜ στη πλατεία του χωριού μας που θα εξυπηρετήσει και τα γύρω χωριά.Του εύχομαι πάντα τέτοιες ευγενείς κινήσεις όπως τελευταία μας έχει συνηθίσει. Να τον έχει ο θεός καλά και αυτόν και την οικογένεια του και να έχει καλές γιορτές.

  2. Καλά, ρε τι πίνετε και δε μου δίνετε εκεί στο Μπουμπουριστάν.
    Απ´οτι διαβαζω το ΑΤΜ γράφει Εurobank, δε γράφει Boubouras Found Bank. Ρε τι έχουμε πάθει. Λέτε άμα έρθω καμμια βόλτα και βάλω κάρτα να πάρω λεφτά να μου δώσει γριβνα? Ωχ, κάτσε να έχω δολάρια & ευρώ μαζί μου για καλό και για κακό!

  3. Εντάξει τρολαρει ο άνθρωπος, δεν εξηγείται αλλιώς! Άκου εκεί μιλαει εκ μέρους και των συγχωριανών του! Εχουμε να ακούσουμε απίστευτα πράγματα ακομη… Λες και έχει και κανένας λεφτά στην τραπεζα για να τραβηξει!
    Πάντως αν πρέπει να πείτε ένα ευχαριστώ εκεί στην περιοχή, θα πρέπει να το πείτε στο surf club keros και τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη. Ειναι το πρώτο που ανοιξε στην περιοχή και έβαλε το Κερος και τη Λημνο στο χάρτη των σέρφερ. Έτσι το έμαθαν και οι Βαλκάνιοι και κατέβηκαν. Στη συνέχεια άνοιξαν κι αυτοι τις δικές τους σχολές και τώρα υπάρχουν τρεις και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Porsche cayenne να παρκαρουν μπροστα απο τον καφενέ. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα έβλεπες ATM ποτέ, ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σου ότι μπορεί κάποια στιγμή ένα χωράφι στο Κερος να κοστίζει όσο κοστίζει σημερα. Γιατί καλές οι συκιές που λέγαμε αλλά το χρήμα από αλλού έρχεται

  4. Βρε Τάσο, βρε αγορούδεμ´ που θες να ξέρω γιά; Κούγω και γω στο καφενέ να μελούνε ουλ´οι σχωριανοι για του Μπαντιλή γι’αυτό έγραψα κι γω τούτο!
    Ποιες cayenne βρε Τάσο αγορουδεμ’;Αυτών που πάν απέναντ’ στε Χρυσαφ’ και παίρν’ τις τυροπ´τες και τα νιρά και γκάντεν σα κείθε στ’ Κώστα τη καφετέρια και τ’ς τρών και όταν παει για παραγγελιά σκωντ’εν και φεγνε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here