Για ακόμα μία φορά ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν θέμα με την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και την λύση ανέλαβε να δώσει πάλι ο Στρατός Ξηράς.

Και αυτήν την φορά επιστρατεύθηκε ο Στρατιωτικός Παθολόγος Λούκας Θωμάς, τον οποίο έχουμε γνωρίσει εδώ και χρόνια ως ιατρό των απόρων.

Μετά από κλήση της ιεραρχίας για την συνδρομή ιατρού, ο κος Λούκας χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβει για άλλη μια φορά άμεσα με το πλοίο της γραμμής στο ακριτικό νησί. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο λύνεται περιστασιακά το πρόβλημα, μέχρι να διορισθεί από το υπουργείο Υγείας αγροτικός ιατρός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Λούκας είχε τιμηθεί από τον  νυν Διοικητή της ΑΣΔΕΝ πριν από λίγους μήνες για την συνολική προσφορά του στον τοπικό πληθυσμό και κυρίως για τις δράσεις που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια συμπαριστάμενος σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι άποροι.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ