
Το «Όπως παλιά» στην κεντρική πλατεία του χωριού Θάνους, κάθε Παρασκευή μοναδικές βραδιές με ζωντανή μουσική!
Σήμερα Παρασκευή κλείνει η αυλαία των μουσικών βραδιών με ζωντανή μουσική
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε σήμερα το βράδυ μετα της 20:00 με πολύ κέφι, χορό και όμορφες γεύσεις!!!

Εδώ οι άνθρωποι μιλούν με τη γλώσσα της ψυχής και όχι της λογικής.
Πίνουν, μιλούν, τραγουδούν, γλεντούν, αδελφώνονται, αγαπούν, πονούν, θυμούνται, λυτρώνονται.
Το γλέντι, ο νταλκάς, το τσακίρ κέφι, είναι ακόμα ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στο «Όπως παλιά» , ο φιλόξενος χώρος και η παρεΐστικη διάθεση ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας κερδίσουν.
Ειδήσεις Σήμερα:
- «Τραγουδάμε για τον Κώστα» – Η Λήμνος ενώνει τις φωνές της σε μια μεγάλη πράξη αλληλεγγύης(ΒΙΝΤΕΟ)
- Το Γυμνάσιο Μούδρου στο 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου» – Δύο εργασίες για την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά
- Απλωμένα ρούχα στο μπαλκόνι: Πότε κινδυνεύετε με πρόστιμο έως 500 ευρώ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




