ΛΗΜΝΟΣ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Προσδοκίες βάθρου στο Ευρωπαϊκό

Με προσδοκίες για επιστροφή στις διακρίσεις, η Εθνική ομάδα κωπηλασίας ανοίγει σήμερα τις υποχρεώσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ράτσιτσε της Τσεχίας. Η ελληνική ομάδα αποτελείται από έξι πληρώματα, με το βαρύ «χαρτί» στις ελπίδες διάκρισης να αποτελεί η συμμετοχή της έμπειρης Κατερίνας Νικολαΐδου. Η αθλήτρια, μετά τη φυγή της Σοφίας Ασουμανάκη στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο έσπασε το επιτυχημένο δίδυμο στα σκιφ, επιστρέφει στο ατομικό αγώνισμα του μονού σκιφ.

Επίσης, την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά θα διεκδικήσουν οι Γιάνναρος – Μαγδανής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, κυνηγώντας την 1η θέση, που είναι και η μοναδική που δίνει εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή: Αγγελος Γιάννατζης, Στέφανος Ντούσκος, Απόστολος Γιάννατζης, Νίνο Νικολαΐδης (τετράκωπος), Βασίλης Αγγελόπουλος (σκιφ), Λευτέρης Κόνσολας (σκιφ ελαφρών βαρών), Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών), Κατερίνα Νικολαΐδου (σκιφ), Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Μαρία Πέργουλη (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών).

 

ΠΗΓΗ: rizospastis.gr

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.