ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος – Προγραμματισμός Δράσεων.

 

  1. Λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύετε σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον σας αποστέλλουμε ενημερωτικό φυλλάδιο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα  που αφορά στην Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος, προκειμένου να μεριμνήσετε για την δημοσιοποίησή τους ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.
  2. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Υπηρεσία μας διοργανώνει τις κάτωθι δράσεις:

i ) Mε την συμμετοχή του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΚΤΉΤΗΣ» Κοντιά Λήμνου (Ποδοσφαιριστές – Μέλη Συλλόγου) και τη συνδρομή του Δήμου Λήμνου, τον καθαρισμό της παραλίας ΄΄Διαπορίου΄΄ Λήμνου το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 09.30΄.

ii ) Με τη συνδρομή του Limnos Diving Center, εθελοντές αυτοδύτες και του Δήμου Λήμνου, καθαρισμός βυθού Λίμενα Μύρινας (προβλήτα Αγίου Νικολάου) την Κυριακή 04 Ιουνίου και ώρα 11.00.

  1. Ευελπιστούμε στην από κοινού προσπάθεια ώστε η θάλασσα, οι παραλίες και οι ακτές μας να διατηρηθούν καθαρές, καθώς η προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας.
  2. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.-

 

Λιμενάρχης

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γεώργιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here