Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια για τα Play Off του Champions League, με την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη και την Μπριζ του Χρήστου Τζόλη να αντιμετωπίζουν τις Φενερμπαχτσέ και τους Ρέιντζερς αντίστοιχα, ενώ η πρωταθλήτρια Κύπρου η Πάφος θα αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα.
Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League, καθώς ο 3ος προκριματικός γύρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τελείωσε και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για τα Play Off.
Μονοπάτι πρωταθλητών
Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ
Ερυθρός Αστέρας – Πάφος
Μπόντο Γκλιμτ – Στουρμ
Σέλτικ – Καϊράτ Αλμάτι
Βασιλεία – Κοπεγχάγη
Πηγή: ertsports
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ζήσης για Αργυρό: Έκανε τα πάντα για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για την Εθνική αλλά έλειπε στο εξωτερικό
- Daily Mail: Στη δικαιοσύνη η οικογένεια Λεμού για τον θάνατο της Μαρίσσα, της κόρης του Διαμαντή και της Μπέσσυς – Καταγγέλλουν αμέλεια των γιατρών στο Λονδίνο
- Απαγορευτικό απόπλου μέχρι τις 10 από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.