Η ΤΕΡΝΑ, η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, υλοποιεί και παραδίδει έργα υψηλών προδιαγραφών με τεχνική αρτιότητα, συνέπεια και ικανοποιητική κερδοφορία. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τον εγχώριο τεχνικό κλάδο, είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης και ο καλύτερος πρεσβευτής του ελληνικού τεχνικού δυναμικού στο εξωτερικό.
ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
Η ΤΕΡΝΑ ιδρύθηκε το 1972 και από τότε δραστηριοποιείται εντατικά στην ανάληψη και εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων, μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας, όπως οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, λιμάνια, κτίρια, νοσοκομεία, μουσεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, υδροηλεκτρικά έργα, φράγματα, κ.λ.π.
Η ΤΕΡΝΑ αποτελεί σήμερα την κατασκευαστική Εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η ισχυρή και αποτελεσματική οργανωτική της δομή της εξασφαλίζει κυρίαρχη παρουσία σε σημαντικούς τομείς επιχειρηματικής δράσης.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε65) – ΤΜΗΜΑ ΛΑΜΙΑ – ΞΥΝΙΑΔΑ
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ “THE GRID”
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Ειδήσεις Σήμερα:
- Αντίστροφη μέτρηση για το αεροδρόμιο “Ήφαιστος”, εκκίνηση διεθνούς διαγωνισμού για αξιοποίησή του.
- Λήμνος-ANZAC Day 2026: O Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση.
- Ακόμη ένας θάνατος εργαζόμενου της NASA: Απανθρακώθηκε στο Tesla του, στους 12 οι εξαφανισμένοι και νεκροί επιστήμονες στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.















