- Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και επιτέλους ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές με τους γιους της, Δημήτρη και Γιάννη.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος επέλεξε την βόρεια Ελλάδα, μιας και η καταγωγή της είναι από το Κιλκίς. Η Φαίη Σκορδά και οι δύο γιοι της βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες στην Χαλκιδική, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Να σου θυμίσουμε πως ο Γιάννης και ο Δημήτρης έκαναν αρχικά διακοπές με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα στην Τήνο και τώρα πρόκειται να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην όμορφη Χαλκιδική με τη μητέρα τους.
Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε φωτογραφίες όπου κρατά αγκαλιά τους γιους της και τους φίλους τους!


Ειδήσεις Σήμερα:
- Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή σε καταρράκτη στη Βέροια: Νεκρή 18χρονη που έπεσε σε λίμνη, δεν κατάφερε να την βγάλει ο φίλος της από το νερό
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 6,20 μέτρα
- Λήμνος: Νέα ευκαιρία για τους νέους – 50 θέσεις ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό με δυνατότητα υπηρεσίας στον τόπο τους
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




