Gossip & Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντρεύτηκε τη Δήμητρα Βαμβακούση – βίντεο.

post-img

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!