Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του τουρνουά της Β΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων (Προκριματικά) 2024/2025 που θα διεξαχθεί στην Λήμνο.
Στην σημερινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Δήμος Λήμνου η διοίκηση και ο προπονητής του “Ηφαίστου Λήμνου” έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το τουρνουά και για τις προσδοκίες διοργανωτών και ομάδων.
Παρόντες η Δήμαρχος Λήμνου κ.Ελεονώρα Γεώργα, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Χρυσοβαλάντης Λαντούρης, ο προπονητής της ομάδας κ. Μανώλης Παπαμακάριος, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλιου της ομάδας κ. Θεόδωρος Ζεάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Αντώνης Μπλιας και κ. Γιώργος Κρυσταλλάς
Α.Ο. Ήφαιστος Λήμνου – Α.Ο. Πολυκράτης ΣάμουΠαρασκευή 4/04/2025 20.00
Α.Ο. Πολυκράτης Σάμου – Φιλοπρόοδος Όμιλος ΒροντάδουΣάββατο 5/04/2025 – 21.00
Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου – Α.Ο. Ήφαιστος Λήμνου
Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς
Είσοδος Ελεύθερη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ιστορική πρεμιέρα στη Λήμνο: Έδεσε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε – Θετικές εντυπώσεις, αλλά και οι πρώτες παρατηρήσεις(Βίντεο από Τσανακαλέ-Μύρινα)
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Το εμβόλιο HPV μηδένισε τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις νεαρές γυναίκες
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




