Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης σε οικία στην περιοχή Πλατύ Λήμνου κατά τις απογευματινές ώρες χθες, 12 Μαρτίου 2025. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος δέκα (10) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, οι οποίες περιορίστηκαν στο χώρο του υπνοδωματίου.
- Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο λεβητοστασίου διώροφης οικίας στην περιοχή Σούμπρα της Μύρινας Λήμνου, σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, 13 Μαρτίου 2025. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε (5) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα.
Και στα δύο συμβάντα προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Υπηρεσίας μας.
Για τα ανωτέρω περιστατικά, διενεργούνται προανακρίσεις από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.
3. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 750€, σήμερα 13 Μαρτίου 2025, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μύρινας, σε ημεδαπό, ο οποίος πραγματοποιούσε καύση υπολειμμάτων ζωοτροφών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της καθολικής απαγόρευσης καύσεων (ΦΕΚ Β’ 1132/11-03-25 ,Αποφ. 404Φ.702.15/25) και της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, Λήμνου.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




