ΛΗΜΝΟΣ

Άγιος Ευστράτιος : Ξανά στα δρομολόγια το ΑΙΟΛΙΣ από Πέμπτη 6 Ιουλίου. Η Ανακοίνωση.

post-img

Με ανακοινωσή του μέσα από την ιστοσελίδα του ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου έκανε γνωστή την επαναδρομολόγηση του επιβατικου -φορτηγού πλοίου ΑΙΟΛΙΣ από την προσεχή Πέμπτη 6 Ιουλίου κανονικά στο δρομολόγιο προς Λήμνο και αντίστροφα. 

 

Πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη ειδικά τώρα που είμαστε στο καλοκαίρι και η καθημερινή σύνδεση του ακριτικού νησιού είναι απαραίτητη.

 Η ανακοίνωση :

“Μετά από πολλές επικοινωνίες, τόσο τηλεφωνικές όσο και διά ζώσης, και έπειτα από τις παρεμβάσεις πολλών στελεχών της κυβέρνησης τόσο της προηγούμενης όσο και της υπηρεσιακής αλλά και της παρούσης, ενεργοποιείται η καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας! Το πλοίο Αιολίς, επιστρέφει στο λιμάνι του Αγίου Ευστράτιου την Τετάρτη 5/07 και ξεκινάει τα δρομολόγια του την Πέμπτη 06/07.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον κάθε δημότη ξεχωριστά για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους φορείς πως θα δώσουν λύση στο πρόβλημα μας!”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!