
Στις εκδηλώσεις «ΡΩΣΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» που πραγματοποιήθηκαν για 13η χρονιά στη Λήμνο από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετείχε ο Έπαρχος Λήμνου Ευάγγελος Γιαρμαδούρος.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρέσβη κ. Κονσταντίν Ντολγκόβ εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας υπεύθυνου για τα ανθρώπινα Δικαιώματα, του Αρχιεπισκόπου Γενεύης και Δυτικής Ευρώπης κ. Μιχαήλ, του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Βελάνη Δημητρίου, του Προξένου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σεργκέι Ποπόφ, του Προέδρου του Ιδρύματος «Κληρονομιά» κ. Λεονίδ Ρεσέτνικοβ, του εκπροσώπου του Ιδρύματος «Κληρονομιά» στην Ελλάδα και συμβούλου του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης κ. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 ο Έπαρχος Λήμνου παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η ρωσική αντιπροσωπεία, όπου και προσέφερε αναμνηστικά δώρα.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου
Ειδήσεις Σήμερα:
- Reviving Lemnos: Στο επίκεντρο η προστασία της φύσης και το μέλλον της Βορειοανατολικής Λήμνου
- Αυλαία για τη 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Λήμνο – Η τελευταία ημέρα και η τελετή λήξης
- Η Λήμνος ταξίδεψε τις γεύσεις της στο Παρίσι – Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη SIAL PARIS 2026
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




