ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από αύριο τελικά ξεκινούν οι εργασίες στην οδό Ποσειδώνος.

ΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ποσειδώνος και σε ένα μικρό τμήμα της οδού Νέας Μαδύτου, στο ύψος του Κτηνιατρείου στη Μύρινα, θα ισχύσει από αύριο, Τρίτη 28 Οκτωβρίου.

 

Στο σημείο θα γίνουν εργασίες στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου «Υπολειπόμενο δίκτυο αποχέτευσης Μύρινας» για εκτιμώμενο διάστημα δέκα ημερών.

 

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων, οι οδηγοί που κινούνται από και προς το λιμάνι, θα κατευθύνονται μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Συγκεκριμένα, τα οχήματα που κινούνται προς το λιμάνι θα κατευθύνονται μέσω των οδών Καλλιπόλεως και Βλαχάκου, ενώ τα προερχόμενα από το λιμάνι οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Θέμιδος, Θόαντος και Παρισίδη.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή και κατανόηση.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.