Την αυλαία των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Ευστρατίου “άνοιξε” ο Γ.Α.Σ Μύρινας το Σάββατο που μας πέρασε 19 Ιουλίου, με τα τμήματα των Κριτικών και Λαϊκών χορών που διαθέτει.
Τα τμήματα συνόδευσαν και δύο νεαροί σε ηλικία αλλά αρκετά δημοφιλείς στη Κρήτη μουσικοί, Δημήτρης Δαμηλάκης και Τριαντάφυλλος Μανωλέλης με λύρα και λαούτο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη κεντρική πλατεία του Αγίου Ευστρατίου την οποία ο Δήμος είχε διαμορφώσει κατάλληλα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο καταστήματα εστίασης του μικρού νησιού είχαν τοποθετήσει τραπέζια και έτσι η εκδήλωση μετατράπηκε γρήγορα σε γλέντι!
Με δελτίο τύπου ο Γ.Α.Σ Μύρινας ευχαριστεί τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Μακρή για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία των μελών του χορευτικού που ταξίδεψε στον νησί .
«Κύριε Δήμαρχε,
Ο Γ.Α.Σ. Μύρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου, για την τιμή που του έκαναν, να τον προσκαλέσουν στις πολιτιστικό καλοκαίρι “Άγιος Ευστράτιος 2014” , αλλά και για την άριστη φιλοξενία
.Ευχαριστεί επίσης τους κατοίκους του Αγίου Ευστρατίου για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου έχει προγραμματίσει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις για φέτος, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο καλοκαίρι των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.






Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




