Ισχυροί βόρειοι άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες θα κυριαρχήσουν τις επόμενες ημέρες, αυξάνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της χώρας. Για σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά θυελλώδεις βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στο κεντρικό Αιγαίο, τη νότια Εύβοια και την ανατολική Αττική, φτάνοντας τα 8 Μποφόρ. Συνολικά οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων, με ένταση 4 έως 6 Μποφόρ στα δυτικά και 5 έως 7 Μποφόρ στα ανατολικά, ενώ κατά τόπους οι ριπές θα φτάσουν και τα 8 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά τους 39 με 41 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο τους 36 με 38, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 με 37, ενώ στις Κυκλάδες, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.