ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δολοφονία Άλκη: Αυτοί είναι οι 12 κατηγορούμενοι για το φόνο του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

post-img

Η αστυνομία έδωσε στο “φως” τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του

Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη 12 ανθρώπων, που θεωρούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ και φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου Έλληνα στην περιοχή του Χαριλάου την 01-02-2022 (σχετικά τα από 01-02-2022, 02-02-2022, 06-02-2022, 06-02-2022, 06-02-2022, 08-02-2022, 14-02-2022 δελτία τύπου που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας). Πρόκειται για τους:

Πρόκειται για τους:

1) ( επ ) GEGA ( ον ) ALEKSANDRO του ARTAN, γεν . 2002 στην Αλβανία ,

 

2) ΚΑΜΠΟ ή KAMBO Γκεράλντι ή GERALDI του Δημητερ ή DHIMITER , γεν. 1999 στην Αλβανία,

 

 

 

3) ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο – Ηλία του Ευάγγελου, γεν. 1997 στην Αττική,

 

 

4) ΚΟΥΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Παρασκευά, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

 

5) (επ) DEMIRAZI (ον) ROXHERS του SOTIRAQ , γεν. 2002 στην Αλβανία,

 

 

6) ΒΑΡΒΕΡΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

 

 

7) ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο του Παύλου, γεν. 2000 στην Πτολεμαΐδα,

 

 

8) ΜΠΙΣΚΟ-ΤΟΚΜΑΚΙΔΗ Κωνσταντίνο του Κων/νου, γεν. 2000 στην Θεσσαλονίκη

 

 

 

9) ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ Στέργιο του Ευάγγελου, γεν. 1999 στις Σέρρες,

 

10) ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Νικόλαο του Βαλέριου, γεν. 2002 στην Θεσσαλονίκη,

 

11) (επ.) ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ (όν.) Οδυσσέα του Ιορδάνη, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

 

 

12) (επ.) CARCIU (όν.) AFKSENDOS του ARTUR, γεν. 1999 στην Θεσσαλονίκη

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 23-04-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.