update: Δύο είναι οι Έλληνες που έπεσαν νεκροί στην περιοχή Σαρτανά η οποία είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μαριούπολη, ενώ έχουν τραυματιστεί έξι ακόμα άτομα εκ των οποίων ένα είναι παιδί.
Τρεις ομογενείς έχασαν τη ζωή τους, και έξι τραυματίστηκαν, κατά τις αιματηρές συγκρούσες στην Ουκρανία όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Σταύρο Ιωαννίδη.
Οι τρεις Έλληνες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο χωριό Σαρτανάς, περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Μαριούπολης.
Μεταξύ των έξι Ελλήνων που έχουν τραυματιστεί είναι και ένα παιδί.
Την είδηση επιβεβαίωσαν ο περιφερειάρχης της Μαριούπουλης και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας.
Η Ελλάδα πλέον μετράει τα πρώτα θύματα της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



