Τεστ σε μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων ώστε να εξεταστεί το άνοιγμα των σχολείων μετά το τέλος του lockdown στις 30 Νοεμβρίου
Διεξαγωγή «έξυπνων» τεστ κορονοϊού σε μαθητές όλης της χώρας, για την μεθεπόμενη εβδομάδα, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της τριτολογίας του.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα εν λόγω τεστ θα πραγματοποιηθούν σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανοίγματος των σχολείων.
«Δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή να μπορέσουμε – και ίσως να μην είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή – για μαζικά τεστ στα σχολεία. Θα κάνουμε έξυπνα τεστ σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου για να δούμε αν μπορούμε να ανοίξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην κριτική που του έχει ασκηθεί στη συνέντευξη για την τηλεκπαίδευση, «ο Τσίπρας δεν έχει άδικο όταν λέει ότι υπάρχουν νοικοκυριά που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση για τηλεκπαίδευση. Έχει δίκιο. Όμως έχουμε και εμείς δίκιο, γιατί δρομολογούμε προγράμματα υποστήριξης με λάπτοπ αντίστοιχα με αυτά της Πορτογαλίας».
«Πάνω από 40.000 έχουν διατεθεί στα σχολεία και ο προγραμματισμός είναι να φτάσουμε σχεδόν τα 90.000 τον Φεβρουάριο. Θα ζητήσω να επιταχυνθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
ΠΗΓΗ .newsbomb.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Η ξαφνική απώλεια του Στάθη Γραμμενόπουλου – Συγκίνηση στη Λήμνο
- Έχουμε νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό και Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου. Γιατί όταν μιλάμε για ανάπτυξη, όλοι θέλουν ένα κομμάτι της!
- Κώστας Μακεδόνας στη Μύρινα: Καθορίστηκε το αντίτιμο των εισιτηρίων από τον Δήμο Λήμνου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




