ΕΙΔΗΣΕΙΣ

38χρονος σκότωσε τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη – Καθόταν δίπλα της για 4 ημέρες!

post-img

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στους Αστυνομικούς, σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους και επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες καθόταν δίπλα στο πτώμα της.

Το βράδυ της Πέμπτης κάτοικοι της Νέας Σμύρνης κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς υπήρχε έντονη δυσοσμία έξω από διαμέρισμα. Οι Αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και μαζί με κλειδαρά κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την πόρτα του διαμερίσματος. Μέσα σε αυτό βρήκαν τον 38χρονο να κάθεται σε μία καρέκλα δίπλα από τη σορό της μητέρας του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το cnn.gr, ο 38χρονος φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς «εγώ τη σκότωσα στις 7 Μαΐου».

Επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες ο φερόμενος ως δράστης καθόταν δίπλα στο πτώμα της μητέρας του, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες κατά την ομολογία της δολοφονίας ήταν απαθέστατος.

Ο ιατροδικαστής παρέλαβε τη σορό της γυναίκας, ενώ την ίδια ώρα Αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν κατάθεση από τον 38χρονο για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: crashonline.gr

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.