Δύο μαθητές της Λήμνου διακρίθηκαν, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του Σχολικού Έτους 2012-2013 . Πιο συγκεκριμένα οι Τουλάκης Χρήστος της β΄ Γυμνάσιου Μούδρου και η Καλογιάννη Δέσποινα της β΄ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Μύρινας πρώτευσαν στον πρόσφατο μαθηματικό διαγωνισμό. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην επόμενη «δοκιμασία» για τους μαθητές , το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στο Διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» !
Ειδήσεις Σήμερα:
- Συγκλονίστηκε το αεροδρόμιο του Ριάντ από πυραυλική επίθεση: Διακόπηκαν οι πτήσεις – Δεκάδες ασθενοφόρα στην περιοχή
- Έγραψε ιστορία η Ελλάς Μελβούρνης: Κατέκτησε το Κύπελλο Αυστραλίας με ελληνικές σημαίες, μπουζούκια και Σφακιανάκη! (video)
- Άγιος Ευστράτιος: Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




