Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν αυτη τη στιγμή στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Παλιό Νεκροταφείο της Ιαλυσού, για να ασπαστούν τις δυο εικόνες του Ταξιάρχη να δακρύζουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν από αρκετούς πιστούς στο if media το συγκεκριμένο γεγονός έγινε αντιληπτό με το άνοιγμα της εκκλησιάς σήμερα το πρωί.
«Τα δάκρυα της Παναγίας φοβίζουν, διότι μπορεί κάτι να μας περιμένει», τονίζουν κάποιοι πιστοί.
Αυτή τη στιγμή χτυπούνε οι καμπάνες ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.
Πηγή ifmedia.gr
http://www.youtube.com/watch?v=rdbJKpHdRR0#t=82
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέα πρόσκληση για γιατρούς στο Νοσοκομείο Λήμνου: 250 ευρώ η εφημερία – η προκήρυξη για μόνιμη λύση πού βρίσκεται;
- ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ: Δέσμευση για άμεση και οριστική λύση στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας.Αδιαπραγμάτευτες οι συνθήκες εκπαίδευσης.
- Δύο δίμηνες προσλήψεις από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου .Ενίσχυση της βιοασφάλειας και της διοικητικής λειτουργίας
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




