Σας ευχαριστούμε όλους για την αποδοχή της νέας μας εικόνας και θεματολογίας!
Άλλωστε εσείς μας το ζητήσατε και εμείς μαζί με εσάς το κάναμε.
Σταδιακά διευρύνουμε την θεματολογία μας για να καλύψουμε και άλλους τομείς.
Όλοι μαζί καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα εκτός Λήμνου κατά 40%.
Από αύριο θα αυξήσουμε σταδιακά την θεματολογία μας με κεντρικά θέματα από την Ελληνική ειδησεογραφία και θα συμπεριλάβουμε και μία ενότητα σε τίτλους της διεθνούς ειδησεογραφίας.Παράλληλα με την προθήκη νέων συναδέλφων θα καλύψουμε περισσότερους φυσιολατρικούς τομείς.
Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις αλλά και κρίσεις που θα μας κάνουν ακόμη καλλύτερους.Προσπαθούμε να κρατάμε μία γλώσσα καθημερινή και δεν εφαρμόζουμε ξύλινο λόγο.
Ζητάμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στον τομέα σχόλια ώστε να διαμορφώνετε εσείς την τοπική κοινή γνώμη.
Το LimnosReport δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.Μοναδικός μας κριτής είστε μόνο εσείς και όσοι αγαπούν την Λήμνο!!!
Η ομάδα του LimnosReport
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τι είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού. Ποιοί συμμετέχουν .
- Η Δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Η νησιωτικότητα και η ορεινότητα είναι ευκαιρίες, όχι εμπόδια»
- Μειώσεις φόρων €1,5 δισ. για 4 εκατομμύρια πολίτες το 2026 – Τι αλλάζει σε ενοίκια, τεκμήρια και φορολόγηση νέων και οικογενειών
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




