Σε επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα συζητηθεί το θέμα της εκταφής του Δημήτρη Μητροπάνου. Η ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή με την ατόφια λαϊκή φωνή, που άφησε την τελευταία του πνοή τον Απρίλιο του 2012, έγινε δημοτική δαπάνη και η οικογένειά του ζητά να παραχωρήσει ο Δήμος τιμής ένεκεν τον τάφο.
Η εκπομπή Tatiana Live επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συμβουλίου, Νέλλη Παπαχελά η οποία επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο αίτημα της οικογένειας Μητροπάνου. Η ίδια υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, πως κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει δεκτό από το Συμβούλιο αλλά η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί μετά την συνεδρίαση.
Για το μεγάλο κόστος -κάποιες φορές ο τάφος αγγίζει και τα 80.000 ευρώ σύμφωνα με το ρεπορτά ζτης εκπομπής- δεν θέλησε να κάνει λόγο καθώς η κ. Παπαχελά θεωρεί ότι δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αυτή η ιστορία. “Έχει να κάνει με την απόδοση τιμών σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε στον τομέα της τέχνης που υπηρετούσε σε όλους μας”, είπε χαρακτηριστικά.
.tlife.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο “Θεός των Κρίκων” είναι εδώ!Ασημένιος στο Παγκόσμιο!
- (Σ.Α.Ε.Κ.) Λήμνου: Ενημερωτική – Επιμορφωτική Δράση με θέμα «Τα πρώτα λεπτά σώζουν ζωές: Βασική Υποστήριξη Ζωής σε ενήλικες και παιδιά!».
- Με ανάρτηση ο Μιχάλης Κατρίνης για την επίσκεψή του στη Λήμνο: «Η εγκατάλειψη της νησιωτικής Ελλάδας»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





