Τηλεφώνημα για φωτιά δέχθηκε στις 19:00 περίπου χθες η Π.Υ. Λήμνου στο Κινηματογράφο «Μαρούλα», κατά τη διάρκεια της προβολής της παιδικής ταινίας «Τομ & Τζέρι», που ξέσπασε στην είσοδο του χώρου, εξαιτίας βραχυκυκλώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά επεκτάθηκε από το φωτιστικό σε κλιματιστικό οροφής που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί καπνός στον χώρο. Τα φώτα κινδύνου ενεργοποιήθηκαν άμεσα, ενώ η προβολή της ταινίας στην αίθουσα συνέχιζε κανονικά για λίγα λεπτά.
Το προσωπικό του κινηματογράφου αντέδρασε ψύχραιμα και άμεσα, καθοδηγώντας τους θεατές προς τις εξόδους κινδύνου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, χωρίς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά προτού αυτή λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Λίγο αργότερα, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποχώρησαν, καθώς η κατάσταση τέθηκε πλήρως υπό έλεγχο.
Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σύμβολο ελπίδας πίσω από γυαλί: Γιατί ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου δεν έχει φτάσει ακόμα το Popemobile στη Γάζα
- Κλειστοί οι δήμοι την Παρασκευή 24 Απριλίου λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Τέλος το Μέτρο 23 – Νέες αποζημιώσεις έως 73,5 εκατ. € και πληρωμές συνδεδεμένων έως 50€/στρέμμα
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




