Πρωταθλητής Εφήβων Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου ο Α.Ο. Ήφαιστος Λήμνου με
παλικαρίσια νίκη απέναντι στην ομάδα του SPORTS CLUB ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ μετά από ένα συναρπαστικό τελικό.
Το σκορ 79-76 με το παιχνίδι να κρίνεται στο τελευταίο λεπτό. Έναν πραγματικό τελικό που απόλαυσαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο “Ν. Σαμάρας” του με το υψηλό σκορ να μαρτυρά και το επίπεδο μπάσκετ που παίχτηκε και από τις δύο ομάδες.
Ο Ηφαιστος πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες φάσεις εκμεταλλευόμενος και το πλεονέκτημα έδρας που του έδωσε η πρωτιά στην regular season ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος και σήκωσε ψηλά το κύπελλο στο σχεδόν γεμάτο από φιλάθλους “κλειστό” .
Τις απονομές μεταλλίων στους αθλητές έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Β.Αρχοντίδης και Β. Λαντούρης ενώ το κύπελλο στην ομάδα του Ηφαίστου απένειμε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Λέσβου Β. Ανδριώτης.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 41-33, 57-61, 79-76.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Ηγεσία και καθοδήγηση στο επίκεντρο της αποφοίτησης της Γ’ Γυμνασίου Μούδρου με ομιλητή τον Γιώργο Κωνσταντέλλη.
- «Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου
- 11α Βραβεία «Ανίτα Χαλαμανδάρη». Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου γιόρτασε την πρόοδο των μαθητών της
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




