Την άμεση αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρή Λήμνος» προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα του Limnosreport.gr σχετικά με όσα πρόκειται να συμβούν στο Ρωμαίικο Γιαλό. Ο Θωμάς Λούκας εμφανίζεται σε βίντεο στο οποίο και καταφέρεται “ανοιχτά” εναντίον της Δημάρχου Ελονώρας Γεώργα “….για διαρροές σε ΜΜΕ….” σχετικά με το “τι μέλλει γενέσθαι” στο Ρωμαίικο.
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μέτρα στήριξης 800 εκατ. και φρένο στα Airbnb -Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου, ποιους αφορά, τι αλλάζει
- Εργασίες Καθαρισμού και Διαμόρφωσης στον χώρο στάθμευσης Ανδρωνίου
- Αυξημένο το ενδιαφέρον Τούρκων επισκεπτών για τη Λήμνο – Ήδη οι πρώτες κρατήσεις για το καλοκαίρι μέσω της νέας γραμμής Τσανάκαλε – Μύρινα
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




