Από το πρωί της Παρασκευής, το Κίεβο βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας, με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για πολύ δύσκολο βράδυ
Σφοδρές εκρήξεις ακούγονται για μια ακόμη φορά στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, το οποίο ακόμη «κρατάει» στην εισβολή της Ρωσίας. Οι δυνάμεις του Πούτιν έχουν εισέλθει στην περιφέρεια του Κιέβου, ωστόσο φαίνεται να απέχουν περίπου 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του BBC, Lyse Doucet, τα τελευταία λεπτά υπάρχουν αναφορές για ισχυρές εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επίκεται αεροπορική επιδρομή. Για το λόγο αυτό δίνεται εντολή να μεταβούν όλοι στα καταφύγια.
⚡️ There is a threat of an air strike in #Kyiv.
— NEXTA (@nexta_tv) February 25, 2022
Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και σχετικά βίντεο, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ακόμη η αυθεντικότητά τους. Πληροφορίες αναφέρουν, δε, πως κάποιες από τις εκρήξεις σημειώνονται σε θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο.
Explosions in #Kyiv. Troyeshchina. pic.twitter.com/K20R0wPso2
— NEXTA (@nexta_tv) February 25, 2022
Explosions in Kiev
✅Verified Video#UkraineRussiaConflict #Ukraine #Russia pic.twitter.com/h1cyYxpHDq
— Ukraine Russia Bot Check (@UA_BotTwitte) February 25, 2022
«Πολύ δύσκολο βράδυ»
Σημειώνεται πως από το πρωί της Παρασκευής, το Κίεβο βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας, με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για πολύ δύσκολο βράδυ.
«Η κατάσταση για την πόλη είναι απειλητική. Το επόμενο βράδυ θα είναι πολύ δύσκολο. Στις κεντρικές εισόδους της πρωτεύουσας και κοντά στις στρατηγικές εγκαταστάσεις στο εσωτερικό της βρίσκονται στρατιώτες μας» τονίζει.
Οι μάχες στην περιοχή είναι σφοδρές, με τις ρωσικές δυνάμεις να επιχειρούν να καταλάβουν το Κίεβο επιτιθέμενες από τα βόρεια και ανατολικά.
ΠΗΓΗ .in.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Χωρίς ενδείξεις τεχνικής βλάβης, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας από την οποία είχαν μισθωθεί
- Νέα διαγράμμιση από τη Μύρινα έως τον Άγιο Δημήτριο – Σε εξέλιξη οι εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο
- Έλεγχοι ΑΑΔΕ σε στάνες της Κρήτης – Κλήθηκαν 195 κτηνοτρόφοι, 120 δεν προσήλθαν και χάνουν τις επιδοτήσεις
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



