Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης για τον πολυισοβίτη και απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Πιο συγκεκριμένα μερίδα διαδηλωτών όταν είδε να περνάει από μπροστά τους ένας διερχόμενος άνδρας που κρατούσε μία εικόνα της Παναγίας του όρμηξαν και αφού του την άρπαξαν την έριξαν κάτω σπάζοντάς την.
Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο ένας εξ αυτών πατάει πάνω της. Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Η Ελλάδα να πεθάνει , να ζήσουμε εμείς Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς»
ΠΗΓΗ .protothema.gr, parapolitika.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Η ξαφνική απώλεια του Στάθη Γραμμενόπουλου – Συγκίνηση στη Λήμνο
- Έχουμε νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό και Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου. Γιατί όταν μιλάμε για ανάπτυξη, όλοι θέλουν ένα κομμάτι της!
- Κώστας Μακεδόνας στη Μύρινα: Καθορίστηκε το αντίτιμο των εισιτηρίων από τον Δήμο Λήμνου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




