Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος, ενώ τόνισε πως “θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού”.
Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε θετικός σε 1 τουλάχιστον τεστ. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος και υποστήριξε πως “θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού”, ενώ τονίζει την ανάγκη “να προσέχουμε όλοι και να τηρούμε τα μέτρα κατά του ιού”.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε κύκλο εξετάσεων, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας νοσηλεύεται σε απλή μονάδα Covid.
Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Χαμός στο «X» με τα γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη που φέρεται να έχουν ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο: Ποια είναι και πόσο κοστίζουν
- Μουτζούρης: «Τα μικρά νησιά χρειάζονται Έπαρχο» – Ο Κουτσογιάννης αναλαμβάνει ξανά τις κρίσιμες αρμοδιότητες μετά την κατάργηση του θεσμού
- Έκθεση Βιβλίου στον Ρωμέικο Γιαλό Μύρινας, από 31/7 έως 9/8!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




