Την περιοχή της Κυψέλης επισκέφθηκε… αιφνιδιαστικά χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει την επίσκεψη στην περιοχή της Κυψέλης χωρίς να έχει ανακοινώσει τίποτα ούτε σε βουλευτές, ούτε σε στελέχη του κόμματος.
Στη γειτονιά του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε μαγαζιά αλλά και τη Δημοτική Αγορά και συνομίλησε με περαστικούς, κατοίκους και καταστηματάρχες.
Όμως, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ απέσπασε και ένα… απρόσμενο κομπλιμέντο από μία νεαρή μητέρα η οποία έκανε βόλτα στη Φωκίωνος Νέγρη με το μωρό της.
Όταν η νεαρή γυναίκα είδε τον κ. Μητσοτάκη, αρχικά του είπε «αγαπητέ μου είσαι φοβερός», ενώ συνέχισε με το σχόλιο «τι γκόμενος είσαι!».
Ο πρόεδρος της ΝΔ το προσπέρασε διακριτικά και ασχολήθηκε με το μωράκι που ήταν στο καρότσι, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα του ζήτησε να τον βγάλει και μία φωτογραφία με το παιδί!
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




