
Με χαρά σας ενημερώνουμε (όπως ανακοινώνει η διευθύντρια του Γυμνάσιο Μούδρου κα Πολυμένη Ελένη), ότι η ταινία «Ένας μήνας ακόμη…» , που γυρίστηκε από τους μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου, έλαβε το 3ο βραβείο μυθοπλασίας, βραβείο φωτογραφίας, μοντάζ και βραβείο Α΄ ρόλου κοριτσιού (Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη) στο 5ο Μαθητικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου «Cineμάθεια 2017»
Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 – 18/6/2017 στη Χίο. Στο φεστιβάλ μας εκπροσώπησαν οι μαθήτριες Δέσποινα Απελάτου και Δήμητρα Τουλάκη.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους μαθητές μας Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη, Δέσποινα Απελάτου, Αντώνη Γκόγκο, Παναγιώτη Κοτσιλίτη, Αλεξάνδρα Μάρκου, Δέσποινα Μπαλτζή, Δήμητρα Τουλάκη, Λίνα Τσίκοβα και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Κατσό Νικόλαο (ΠΕ04.01).
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Sky Express για τη δωρεά των αεροπορικών εισιτηρίων των μαθητριών και της μητέρας που τις συνόδευε, το ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗΣ ΧΙΟΣ για τη φιλοξενία και το γραφείο της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου για την πολύτιμη βοήθειά του για την πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού.
Διαβάστε ακόμη: Το 1ο βραβείο στον μαθητικό διαγωνισμό «Filmmakers 2017 – Oι μαθητές κινηματογραφούν… Έλαβαν μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου!!!
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




