ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μακιγιάζ Ολυμπία» μια νέα συνεργασία έκπληξη στην Λήμνο, με την εταιρία «Rouge Parfumeries»!!!

Tα καταστήματα Rouge είναι μια αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, αμιγώς ελληνική, η οποία με τη μακροχρόνια εμπειρία της έχει εδραιωθεί στον απαιτητικό χώρο της ομορφιάς και του αρώματος.


Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η πλήρης ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, διαθέτοντας μια πολύ μεγάλη γκάμα σε αρώματα, κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, αντηλιακών, είδη κομμωτηρίου και αξεσουάρ, πάντα στις καλύτερες τιμές, στοχεύοντας άμεσα στην καλύτερη ισορροπία τιμής και προϊόντος.


Το  «Μακιγιάζ Ολυμπία» με αυτή την νέα συνεργασία με την «Rouge Parfumeries»,  συνεχίζει να συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις/ιδέες για την γυναίκα και τον άντρα  μέσα από μια τεράστια συλλογή από καλλυντικά και είδη περιποίησης, που  θα καλύψουν  σίγουρα όλες σας τις ανάγκες!!

 

Επίσης με την κάρτα Club Rouge Parfumeries όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε λίγες μέρες, από τον επίσημο πλέον συνεργάτη «Μακιγιάζ Ολυμπία» μπορείτε να χαρείτε τα προνόμια που σας προσφέρει:

Με κάθε αγορά ο κάτοχος κερδίζει αντίστοιχους πόντους με την αξία των αγορών του.1 euro = 1 πόντος, 100 πόντοι= 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας. Με την απόκτηση της κάρτας αυτόματα κερδίζετε τους πρώτους σας 50 πόντους.

Πλεονεκτήματα

Εκπλήξεις και δώρα των brand ειδικά για εσάς που είστε κάτοχοι της κάρτας Rouge Parfumeries.

Προσφορές Έχετε το προνόμιο των ειδικών προσφορών που θα γίνονται μόνο για εσάς, αλλά και θα ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορούν.

Περιποίηση Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν το προνόμιο της προσωπικής περιποίησης

Ενημέρωση Αποκλειστική πληροφόρηση των νέων προϊόντων, των νέων τάσεων και των προσφορών.

Μια νέα εποχή αρχίζει για την ομορφιά σας στην Λήμνο και στο κατάστημα «Μακιγιάζ Ολυμπία»  

Θα μας βρείτε στην κεντρική αγορά της Μύρινας

Π. Κυδά 128

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!