Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου οι Περιφερειάρχες Κωνσταντίνος Μουτζούρης (Βορείου Αιγαίου), Γιώργος Χατζημάρκος (Νοτίου Αιγαίου), και Ιωάννης Τρεπεκλής (Ιονίων Νήσων) δίνουν κοινό παρών στη Λέσβο για την υπογραφή της «Διακήρυξης της Κέρκυρας», παρουσία και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη.
Παρόντες επίσης η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βασιλική Κουτσούκου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας, ο πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο τέως Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Πρόστιμα έως 5.000€ από τον Οκτώβριο 2027: Τι αλλάζει σε δηλώσεις ελαιολάδου, ΚΑΠ και ελέγχους παραγωγής
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη σε δυτικά, Δωδεκάνησα και Θράκη – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
- Δικάζονται πολίτες και αυτοδιοικητικοί ανάμεσα τους και o Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης για τα επεισόδια του 2020
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




