ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μυτιλήνη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη στη νησίδα Μπαρμπαλιάς

post-img

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίσθηκε σε ακτή της νησίδας Μπαρμπαλιάς, στη θαλάσσια περιοχή Τομαρονησίων Λέσβου.

Για την ύπαρξη της σορού ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα, η Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης. Η σορός, απροσδιόριστου φύλου, άνευ κεφαλής και άνω άκρων και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, παρελήφθη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.