ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Περήφανη η Λέσβος για την “δική” της Μιλένα Κοντού- Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών

post-img

Το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έφεραν οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού. Το ελληνικό πλήρωμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού χάρισαν με αυτή τους την επιτυχία, το 125ο συνολικά μετάλλιο στην Ελλάδα στους σύγχρονους Αγώνες και το έκτο στην ιστορία της χώρας στην κωπηλασία.

Η Λέσβος πανηγυρίζει για το δικό της παιδί, την Μιλένα Κοντού, γέννημα θρέμμα του νησιού, με τα χαμόγελα χαράς να εναλλάσσονται με την αγωνία για το αποτέλεσμα και τα δάκρυα συγκίνησης.

Σύμφωνα με την κα Ρούλα Βαμβακίτουπρώην πρωταθλήτρια κωπηλασίας, η περηφάνια είναι τεράστια για όλους τους ντόπιους, καθώς το δικό τους κορίτσι φέρνει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο νησί.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.