Με τα πόδια, με αυτοκίνητα αλλά και με άλογα πιστοί από κάθε γωνιά της χώρας προστρέχουν στον Ταξιάρχη Μανταμάδου προκειμένου να εκπληρώσουν το τάμα τους στον θαυματουργό Αρχάγγελο. Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και το πρωί της Κυριακής 19 Μαίου. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος με δήλωση του στο «Ν» υπολογίζει ότι πάνω από 3.500 επισκέπτες έφθασαν στη Λέσβο με τα πλοία από Βόρεια Ελλάδα και Πειραιά για τη μεγάλη γιορτή των Ταξιαρχών στο προσκύνημα του Μανταμάδου.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Σε live streaming η παρουσίαση του νέου «Καραϊσκάκης» από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Καθοριστική η συμβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη χρηματοδότηση του Αη Στράτη Σινάνης: «Στόχος μας ένας σύγχρονος και ασφαλής Άγιος Ευστράτιος»
- Λήμνος: Πέντε νέοι πυροσβέστες ενισχύουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




