ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

post-img

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών- Με δήλωση της στο «Ν» η κ.Τσιριγώτη ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που την επέλεξαν

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα αποτελέσματα για τις προκριματικές εκλογές και τα 35 από τα 42 πρόσωπα που θα συνθέτουν το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Στο βόρειο Αιγαίο αναδείχτηκε πρώτη στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής 14 Απριλίου η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη αντιστράτηγος ε.α.της ΕΛ.ΑΣ. η οποία πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι ήδη από χτες το «Ν» σε ρεπορτάζ του είχε αναφέρει ότι τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν με φυσική παρουσία στα εφτά εκλογικά τμήματα της Λέσβου είχαν αναδείξει πρώτη σε σταυρούς την κ.Τσιριγώτη.Αυτό που δεν ήταν γνωστό χτες ήταν οι ψήφοι που είχε λάβει σε εκείνους και εκείνες που επέλεξαν να ψηφίσουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του isyriza.

Σε δήλωση της στο «Ν» η κ.Τσιριγώτη σημείωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ όλους και όλες που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοποριακή και άκρως δημοκρατική διαδικασία επιλογής των υποψηφιοτήτων για το ευρωκοινοβούλιο. Ευχαριστώ τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που με τίμησαν με την ψήφο τους στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής 14 Απριλίου. Το δικό μου χαρτοφυλάκιο είναι αυτό της Ασφάλειας και Μετανάστευσης και είναι επίκαιρο όσο ποτέ με τις τελευταίες εξελίξεις στην γειτονιά μας. Εξελίξεις που μπορεί ενδεχομένως να παράξουν προσφυγικά και μεταναστευτικά κύματα. Το νέο σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου που ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο καθιστά τη χώρα μας αποθήκη ψυχών καθώς δεν υπάρχει η ίση υποχρέωση καταμερισμού στις χώρες της Ε.Ε.Η προσωπική μου δέσμευση, μέσα σε αυτά τα πλαίσια, είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις και να αγωνιστώ όπως έχω κάνει στο παρελθόν, ώστε να διαμορφωθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι συνθήκες εκείνες που είναι αναγκαίες και απαραίτητες για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν ιδιαίτερα τους κατοίκους του βορείου Αιγαίου αλλά και της χώρας μας».

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!