ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας βορείου Αιγαίου.

post-img

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας βόρειου Αιγαίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη Κωνσταντίνο και με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο κ. Σεβδυνίδη Μιχαήλ, τον οποίο και καλωσορίσαμε στη νέα του θέση. 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αξιωματικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, με βασικότερο ζήτημα την μεγάλη υποστελέχωση νευραλγικών υπηρεσιών. Τόσο ο κ. Περιφερειάρχης, όσο και ο κ. Γενικός, έδειξαν κατανόηση στα ζητήματα που τους θέσαμε και τονίστηκε η διάθεση συνεργασίας και στήριξης στο έργο όλων μας.

Βέβαια, πολλά από τα θέματα αυτά απαιτούν λύσεις από την κεντρική διοίκηση. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι τα νησιά του βορείου Αιγαίου έχουν «παρά πολλούς αστυνομικούς» απέχουν από την πραγματικότητα. Κατανοούμε την ανάγκη κάλυψης του επίσης τεράστιου ελλείμματος αστυνόμευσης στην Αττική, αλλά η λύση δεν είναι να μετακινείται προσωπικό από ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες. 

Οι αστυνομικοί του βόρειου Αιγαίου σήκωσαν και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος. Η φύλαξη των συνόρων και αντιμετώπιση των συνεπειών των μεγάλων μεταναστευτικών ροών στις τοπικές κοινωνίες, έπεσαν και πέφτουν στις πλάτες όσων υπηρετούμε στο βόρειο Αιγαίο.

Ελπίζοντας στη στήριξη της φυσικής και πολιτικής μας ηγεσίας, με πίστη στο καθήκον και περίσσευμα φιλότιμου, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες των νησιών μας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!