ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το High-speed Catamaran Santorini Palace δρομολογεί σε Ικαρία και Σάμο η SeaJet.

post-img

Εξελίξεις στα δρομολόγια του επερχόμενου καλοκαιριού για την Ικαρία και της Σάμου με την Seajet να ανακοινώνει το Santorini Palace στην γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Εύδηλος Ικαρίας – Καρλόβασι και επιστροφή από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου .

Το ενδιαφέρον της SeaJet για τους προορισμούς της Ικαρίας και της Σάμου έχει εκδηλωθεί από την προηγούμενη περίοδο με την έγκριση του Megajet τον Οκτώβριο του 2023 στο δρομολόγιο από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών..

Το Santorini Palace, Highspeed καταμαράν είναι ένα νέο πλοίο που μετασκευάστηκε το 2016 και έχει συμφωνηθεί πρόσφατα από τις Μινωικές Γραμμές η μακροχρόνια ναύλωση του από την SeaJet.

Πηγή: ikariaki.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!