ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος: Σοβαρά προβλήματα σε Μόλυβο και Εφταλού άφησε η κακοκαιρία.

post-img

«Λιμενικό ταμείο Λέσβου, δήμος Δυτικής Λέσβου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πρέπει να συνεργαστούν για να γίνει το συντομότερο δυνατό , το έργο αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι του Μολύβου αλλά και προστασίας του, από ανάλογα καιρικά φαινόμενα, όπως και στο παρελθόν επανειλημμένως έχουμε ζητήσει» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μήθυμνας Θανάσης Ανδριώτης αναφέροντας τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Betina. Όπως είπε ο κ. Ανδριώτης σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και στο δρόμο της Εφταλούς, όπου και εκεί απαιτείται σοβαρό έργο αποκατάστασης.

Την περιοχή επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή σημειώνοντας   ότι «θα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε άμεσα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να τις αποκαταστήσουμε άμεσα».

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!