ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ικαρία: Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις Ράχες από 30/9 μέχρι 2/10.

post-img

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις Ράχες Ικαρίας από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023.

Η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται πλέον MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι είτε μέσω: 

  • Της ιστοσελίδας https://mykim.gr
  • Της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore

Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ικαρία: Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες στις Ράχες από 30/9 μέχρι 2/10

παράλληλα με τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) οι οποίες θα προσφέρουν δωρεάν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στους κατοίκους του νησιού και στο πλαίσιο των δράσεων του Sports Excellence | Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ η Κινητή Αθλητιατρική Μονάδα (ΚΑΜ) προγραμματίζει δράση στις Ράχες για να υλοποιήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων το διάστημα από 30 Σεπτεμβρίου έως 02 Οκτωβρίου 2023,

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!