ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου :«Διενέργεια εξετάσεων για τη χορήγηση αδείας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων »

post-img

Από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου ανακοινώνεται ότι τον Οκτώβριο 2023, θα διεξαχθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αγροτικών μηχανημάτων. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία απόκτησης άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων, καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Τμήμα  Αγροτικής Οικονομίας Λήμνου, μέχρι την  Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, μετά την υποβολή των αιτήσεων.

Για κατάθεση αιτήσεων και οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Υπηρεσία μας και στα τηλέφωνα 22543-51248 και 22540-29108 .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!