ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στη Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης Δ. Καιρίδης για τις αυξημνένες μεταναστευτικές ροές

post-img

Αιφνιδιαστική επίσκεψη χωρίς προηγούμενη ενημέρωση πραγματοποιεί από το πρωί στην Σάμο ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Υπουργός χθες σε διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία συμμετείχε και ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης μαζί με άλλους βουλευτές και υπηρεσιακούς παράγοντες που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό, συζήτησε το θέμα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών ενώ πριν λίγες ημέρες σε συνάντηση που είχε με τον κ. Στεφανάδη ενημερώθηκε για την καθημερινά έλευση δεκάδων μεταναστών αλλά και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας να μην ξαναζήσει τις σκηνές του 2015-2019.

Ο υπουργός θα συναντηθεί, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, με τον Μητροπολίτη Σάμου ενώ θα επισκεφτεί και την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου που έχει ξεπεράσει σε μετανάστες τον αριθμό της χωρητικότητάς της.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!