ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Λέσβου για τα κενά στα σχολεία.

post-img

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου στις 13.30 το μεσημέρι, με κύρια αιτήματα τα κενά στα σχολεία, τα κτιριακά προβλήματα και τη μονιμοποίηση νεοδιόριστων, ενώ οι πλημμύρες στη Θεσσαλία «έρχονται να προσθέσουν και νέα προβλήματα με ανυπολόγιστες συνέπειες.»

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, απαιτώντας από τον υπουργό να δεχτεί το ΔΣ και να δώσει λύσεις. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΕΛΜΕ Λέσβου.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών, η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει 2ωρη στάση εργασίας 12-2μ.μ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!