ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος: Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

post-img

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων προκειμένου να στηρίξουν τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών στη Θεσσαλία πήραν αυτοδιοίκηση, σύλλογοι και φορείς της Λέσβου.

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ξεκινά ο Δήμος Μυτιλήνης – Αντιδημαρχία Κοινωνική Πρόνοιας και Αλληλεγγύης από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης.

Το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, το παράρτημα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, έχουν ανακοινώσει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο θα διαθέσουν φάρμακα σε πλημμυροπαθείς που έχουν ανάγκη.

 Δράση συγκέντρωσης εμφιαλωμένων νερών, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηριχθούν οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας οργανώνει η Κοινότητα Λουτρών.

Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ θέλοντας να εκφράσει εμπράκτως την αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη της προς τους πληγέντες κατοίκους της περιφέρειας Θεσσαλίας, ξεκινάει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Η συλλογή γίνεται στην οδό Γυμνασιάρχου Δαυίδ 26, από τις 9:00 το πρωί ως τις 16:00 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2251045577. Όλα τα είδη θα αποσταλούν άμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.) καλεί τους ανθρώπους του Μπάσκετ, ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, Ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου και κάθε πολίτη να γίνουν όλοι μαζί μια γροθιά και να συνδράμουν τους ανθρώπους που επλήγησαν με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 20:00 – 22:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (ΔΚΓΝ).

Πρωτοβουλία για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο εκλογικό κέντρο του, για τους πληγέντες στη Θεσσαλία ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος.

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία ανέλαβε η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα. Η συγκέντρωση θα γίνει στο εκλογικό κέντρο στην οδό Κουντουριώτη 47Γ μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!