ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το plan “B” του Μαξίμου για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

post-img

Είναι πλέον ” κοινό μυστικό ” η αποδοχή από Μαξίμου της ήττας του Αλκιβιάδη Στεφανή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου .

Η Κυβέρνηση προσπάθησε  με κάθε τρόπο να συσπειρώσει   γύρω από την υποψηφιότητα Στεφανή τους Νεοδημοκράτες των νησιών αλλά βλέπει ότι δεν τα κατάφερε  γιατί ο κόσμος έχει άποψη και η λαοφιλια του Μουτζούρη δεν ξεπερνιέται με κομματικές προσταγές.

Η  φιέστα στην Μυτιλήνη παρουσία του  Πρωθυπουργού  δεν έπεισε κανέναν ,το αντίθετο μάλιστα .Καμία σχέση με τη λαοθάλασσα που υποδέχτηκε προεκλογικά τον Κ.Μητσοτακη στη Λέσβο .Τα μόλις εκατό άτομα  που συγκεντρώθηκαν παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις  σ όλα τα νησιά του Β.Α. σε συνδυασμό με την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η διοργάνωση της παρουσίασης του κομματικού υποψηφίου στο κρατικό κτήριο της Γ.Γ. Αιγαίου έχουν  φέρει σε αδιέξοδο το Μαξίμου.

Αφού λοιπόν εξαντληθεί  κάθε είδους  πίεση  για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων  μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα της κατάθεσης τους στο Πρωτοδικείο, μπαίνει σε δράση  το plan B  της  ΝΔ : σκοπεύει να πανηγυρίσει την νίκη Μουτζούρη ως νίκη της Νέας Δημοκρατίας μια και ο Μουτζούρης  ήταν  υποψήφιος  με την κυβερνώσα παράταξη το 2012 και μάλιστα εξελέγη  πρώτος επιλαχώνενώ  ποτέ δεν έκρυψε την ιδεολογική του προέλευση 

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο γιατι  ο νυν Περιφερειάρχης έχει αφήσει πίσω του τις κομματικές ταυτότητες και σε κάθε αποστροφή του λόγου του δηλώνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Περιφερειάρχης  και υποψήφιος»  που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες  ανεξαιρέτως κομματικής τοποθέτησης υπερασπιζόμενος το συμφέρον και μόνο των νησιωτών.

Άλλωστε η χθεσινή θετική εξέλιξη με την  ακυρωτική απόφαση του ΣΤΕ  κατά της κατασκευής Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) στη Πλάτη- Βάστρια  αποδεικνύει περίτρανα «του λόγου το αληθές» και δημιουργεί ερωτηματικά τι είδους διοίκηση μπορεί να ασκήσει αυτός που υπέδειξε ως ανάχωμα των μεταναστευτικών ροών ένα πανάκριβο «αθερινόδυχτο» που βρίσκεται στις αποθήκες του κράτους και παράλληλα υπέδειξε στην τοπική κοινωνία την Βάστρια , μια πολύτιμη δασική περιοχή natura , ως  τόπο εγκλεισμού μεταναστών.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!