ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος : Την άνοδό του στη Super League 2 θα γιορτάσει σήμερα Κυριακή στον Ταρλά, ο Αιολικός.

post-img

Την ιστορική άνοδό του στη Super League 2 θα πανηγυρίσει αύριο στον Ταρλά ο Αιολικός, καθώς ανεξάρτητα από την έκβαση του παιχνιδιού με την Κοζάνη , η ομάδα της Μυτιλήνης έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στη ΄Β Εθνική.

Την άνοδό τους στη Β΄ Εθνική εξασφάλισαν επίσης Κοζάνη και Καμπανιακός.

Ο Αιολικός περιμένει όλους τους φίλους του την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Μυτιλήνης σε μια φιέστα ανόδου. Ένα όνειρο μετά από 37 χρόνια , από το 1986 που και πάλι ο Αιολικός βρισκόταν στη ΄Β Εθνική, γίνεται πραγματικότητα.

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αντωνάκας σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του Ταρλά, θα ανακοινώσει τα πλάνα για την επόμενη μέρα του Αιολικού, τη σύσταση της ΠΑΕ και τον σχεδιασμό της διοίκησης για το μέλλον.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.