ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο καθολικά δημοφιλής Μουτζούρης και η ΝΔ.

post-img

Αναλύσεις επί αναλύσεων στα κόμματα αυτή την στιγμή με τους μεν της ΝΔ να ψάχνονται από πού και πώς έλαβαν αυτό το ποσοστό και την διαφορά για να το διατηρήσουν και να τελειώσουν με την αυτοδυναμία, στον δε ΣΥΡΙΖΑ για να δουν τι έφταιξε πώς έχασαν και αν μπορούν να σωσουν ότι σώζεται.  

Ένα από τα πολλά “πουλάκια” που βρίσκονται στην Πειραιώς μας “κελάηδησε” ότι έρευνες που έγιναν πριν αλλά και μετά τις εκλογές για λογαριασμό των κομμάτων και αφορούν τις Περιφέρειες ότι σε αυτήν του Βορείου Αιγαίου ο νυν Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης έχει σχεδόν καθολική αποδοχή σε δημοτικότητα.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενδεχομένως για να μην πούμε με βεβαιότητα να έχει παίξει και ο ίδιος σημαντικό ρόλο και σε αυτόν (και στην παράταξη του συνολικά) να οφείλεται ένα μέρος των σαρωτικών νικών των υποψηφίων που στήριξε σε Λέσβο Χίο και Σάμο.  

Αθανασίου Μηταράκης και Στεφανάδης θριάμβευσαν και αν κρίνουμε από την παραπάνω έρευνα μάλλον ο Μουτζουρης έβαλε το χεράκι του…

lesvospost.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!